Verhuurbemiddeling

Naast projectontwikkeling als onze core-business, hebben wij binnen onze portefeuille een breed scala aan panden welke wij verhuren, met name appartementen en bedrijfspanden. Deze panden verhuren wij in eigen beheer. Onder het kopje Te Huur vindt u altijd een up to date overzicht van ons aanbod.

Naast verhuur van de panden binnen onze eigen portefeuille, bieden wij u ook de mogelijkheid uw pand/woning via ons te huur aan te bieden.

Wij plaatsen uw pand op onze website, in onze etalage en op onze Facebook en Twitter pagina’s. Daarnaast benaderen wij de mensen binnen ons huurkandidatenbestand alsmede de partijen waarmee wij samenwerken om uw pand binnen een zo breed mogelijk netwerk onder de aandacht te brengen.

Indien gewenst verzorgen wij tevens graag voor u de verdere promotie van uw te huur aangeboden pand, bv d.m.v. plaatsing van advertenties in regionale of landelijke bladen en bij succesvolle verhuur de opmaak van een (basis)huurovereenkomst.

Voor panden binnen onze regio bieden wij ook de mogelijkheid tot verzorging van bezichtigingen, begin- en eindinspecties/opleveringen en sleuteloverdracht.